Segona Jornada presencial de Tecnificació i pretecnificació

Ahir diumenge 02 d’abril va tindre lloc la 2a concentració presencial del programa de Tecnificació i pretecnificació en les excel·lents instal·lacions del CEIP Mare Nostrum de la Vila Joiosa.

Vam tindre pràcticament ple en assistència per part dels esportistes i les sessions d’entrenament es van desenvolupar amb normalitat.

A més, el bo temps i els molts restaurants pròxims van fer que la jornada fora encara més suportable.

Abans del menjar el director del programa, Jaime Valmaña, va tindre una reunió amb els pares en la qual va explicar alguns punts importants i van poder preguntar i consultar qualsevol dubte.

Durant el cap de setmana del 28 al 30 de maig tindran lloc els tornejos Scheveningen per als esportistes dels grups Pretec. C, D i E a Paterna.

Els actuals grups Pretec. A i B tindran l’oportunitat de participar en un Scheveningen corresponent al seu nivell en l’últim trimestre de l’any independentment que es produïsquen canvis després d’estiu, això es deu al sobrecarregat que es troba ja el calendari abans dels campionats d’Espanya.

L’última jornada presencial tindrà lloc el diumenge 18 de juny en Villareal per als esportistes de pretecnificació i durant tot aqueix cap de setmana (17 i 18 de juny) per als 2 grups de Tecnificació, ampliarem informació més endavant.

Per als campionats d’Espanya en Salina buscarem des de la direcció del programa la màxima diversitat quant als entrenadors que acompanyen als nostres representants en les diferents categories, a més de comptar en primer lloc amb els propis entrenadors del programa.

Gràcies a tots els assistents i a Manuel Riquelme per totes les facilitats, una abraçada i fins prompte.

Jaime Valmaña