Sèptima Jornada del Interclubs. Tots els resultats!

En Divisió d’Honor, l’Andreu Paterna, que va guanyar per àmplia diferència la jornada d’ahir, continua líder i en solitari. Diversos punts més a baix apareixen els seus immediats perseguidors, el Silla Integrant Col-lectius i el ASSSA Enric Valor, que també es van imposar en les seues respectives trobades. En la zona baixa de la lliga trobem a 5 equips, amb una diferència de només dos punts entre el qual més i el que menys té, prova viva del disputat que es troba la lluita per la permanència. Recordem que en esta divisió baixen dos equips.

Va finalitzar la primera fase de la 1r Autonòmica. El Cercle Mercantil Castelló, Basilio, Oliva i l’Alfàs del Pi han passat a la següent fase com a primers de grup. Recordem que demà 4 de març es realitzarà el sorteig que determina al fet que grup correspon cada equip.

Els líders de la resta de grups són:

  • En Segona Autonòmica:  El Prat Llíria G. Benimaclet C, EERB – Ribera Baixa, i La Vila B.
  • En Primera Provincial: Rafa Bayarri, Mislata Inforchess.com C, Albal, Benimodo B i Capablanca Torrevieja.
  • En Segona Provincial: Escola Escacs Castelló C, Camp de Túria, Ateneu Marítim C, Benetússer, Oliva B, Els Voltors , Alonis, Castell de Riba-roja de Túria B, Benigànim B i Capablanca Torrevieja B.
  • I per a tancar la competició, en la categoria de Promoció, Moncada , Alzira C i ASSSA Enric Valor E.

.. Tots els resultats de la sèptima ronda del Interclubs