S’ha publicat el llibre “Escacs a l’escola” que dota als escacs d’una estructura similar a la de qualsevol altra matèria escolar

S’acaba de publicar el llibre “Escacs a l’escola ” que dota als Escacs d’una estructura similar a la de qualsevol altra matèria escolar. A través d’aquest llibre l’autor, Francisco José Fernández López, president del C. A. Chaturanga SCD Sant Blas, ofereix els materials que ha anat elaborant i seleccionat al llarg de molts anys de treball a l’escola pública. Conté una completa justificació psicopedagògica, una metodologia general i també particular de cadascuna de les unitats didàctiques, un plantejament dels objectius, 17 unitats didàctiques per als 6 cursos de primària, la temporalització per a tots els cursos, l’avaluació completa i per descomptat, tots els materials necessaris per a treballar cadascuna de les unitats didàctiques.

En definitiva, un pas més de l’autor per a acostar els escacs a l’escola i perquè els xiquets i xiquetes puguen afinar millor les seues ments i diverses personalitats.

.. Enllaç a l’editorial

.. Enllaç del llibre en Amazon