Subvenció a clubs – Premis Esport i Ciutadania

La Càtedra d’Estudis Esportius de la Universitat Politècnica de València (UPV) i la Generalitat Valenciana (GVA) convoquen els Premis Esport i Ciutadania 2024.

Estos premis tenen com a objectiu fomentar la innovació social en l’àmbit esportiu, reconeixent i promovent les iniciatives i investigacions més destacades que impulsen la integració social i la igualtat en l’esport.

La convocatòria està oberta a clubs, associacions, federacions i entitats esportives que estiga desenvolupant projectes innovadors i significatius en l’àmbit de l’esport i la ciutadania. El termini de presentació finalitza el 9 de setembre de 2024 a les 14.00 hores.  

Les línies prioritàries de la convocatòria són:

  • Prevenció del sedentarisme en la població escolar.
  • Integració de col·lectius en situació de vulnerabilitat social.
  • Promoció de la igualtat real i efectiva de gènere.
  • Foment de l’activitat física en els centres de treball.

Es concediran cinc premis de 2.000€ cadascun a les millors iniciatives presentades. A més, s’atorgaran quatre premis de 1.000€ cadascun als millors Treballs fi de màster o Treballs fi de grau.

En la següent adreça web es poden trobar les bases d’esta convocatòria, incloent-hi els requisits per a la participació i els criteris de valoració. També pot veure ací una mostra de la Gala dels Premis de les edicions 2021-2023.