Suspensió de la jornada del dissabte 24 de febrer del Interclubs

A tots els federats:

Des de la FECV volem en primer lloc donar nostra més sinceres condolences a les famílies i als amics de les persones que s’han vist afectades per l’incendi que va tindre lloc a la ciutat de València la vesprada d’ahir.

Este tràgic succés ha deslligat una ona de solidaritat en gran part de la nostra comunitat i nombrosos municipis han pres la decisió de clausular els seus centres, suspendre les activitats culturals i esportives programades i decretar dies de dol oficial al llarg d’este cap de setmana.

En este escenari i més tenint en compte la rellevància de la ronda que havia de celebrar-se este cap de setmana en la categoria de primera autonòmica, es fa difícil el normal desenvolupament de la competició. Ja que cal tindre present que molts clubs es veuen privats de seu per a celebrar la trobada, ja que la mateixa es troba en dependències municipals.

Per això, i intentant minimitzar les conseqüències en la nostra competició, s’ha pres per part de la FECV la decisió de modificar el calendari de la competició donada la competència que té per a això sobre la base dels estatuts d’esta.

Així la jornada que havia de celebrar-se este dissabte 24 de febrer en totes les categories i grups es trasllada al dissabte 2 de març. La que havia de celebrar-se este dia de 2 de març es trasllada al 9 de març, i la d’eixe 9 de març es trasllada al 23 de març. La ronda del 23 de març se celebrarà entre els dies 4 i 22 de març en el dia i l’hora que de comú acord determinen tots dos clubs (abans de les 12 hores del 6 de març) i per a cas de desacord se celebraria el diumenge 10 de març a les 10 hores. El sorteig de l’ONCE que s’utilitzarà a l’efecte del calendari de la segona fase de primera autonòmica serà el del dilluns 4 de març.

Reiterem la nostra solidaritat amb els afectats i esperem que les mesures que hem adoptat després de les consultes realitzades per part d’esta Junta Directiva produïsquen el mínim impacte en la competició.

Emilio González Gómez
President de la FECV