Tercera Jornada del Interclubs. Tots els resultats!

El dissabte 27 de gener es va disputar la tercera ronda del Interclubs de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana.

Sense massa sorpreses en la divisió, sobreïx la victòria de l’Andreu Paterna en la seua visita a l’EVA Manises. El defensor del títol, per a esta crucial trobada, va confeccionar una alineació plena de titulats, entre la qual destaca el seu tauler número 1, la Gran mestra, ex campiona del món en la modalitat Blitz en el 2016,   Anna Muzychuk.

Continuant en la lluita pel títol, un jove Silla Integrant Col-lectius va véncer per àmplia diferència al C.E. La Vila. En una trobada on tot resultava ser possible, el ASSSA Enric Valor curta la seua ratxa de triomfs i empata en el domicili del Prat Llíria G. Benimaclet, mentre que la victòria del C.A. Mislata ho situa en el llindar de la zona alta de la Divisió.

Ja en el centre de la classificació, empat entre Vila-real i Montolivet. mentre que el C.E. Xeraco s’anota els seus primers dos punts en la competició que li permet abandonar la zona roja dels llocs del descens.

Els equips líders en els seus respectius grups de la resta de categories són:

  • En Primera Autonòmica:Cercle Mercantil Castelló, Ateneu Marítim, La Ribera-Alberic i Raspeig.
  • En Segona Autonòmica:  Andreu Paterna C, EERB – Ribera Baixa, i Raspeig B.
  • En Primera Provincial: Vila-real C, Mislata Inforchess.com C, Albal, Almussafes i Capablanca Torrevieja.
  • En Segona Provincial: Escola Escacs Castelló C, Burjassot C, Ateneu Marítim C, Benetússer, EERB – Ribera Baixa B, Els Voltors, Alonis, Dama Roja C, Silla Integrant Col-lectius D i Aspe B.
  • I per a tancar la competició, en la categoria de Promoció, Alaquàs D, Alzira C i Ibi C.

.. Tots els resultats de la tercera ronda del Interclubs

Si desitges estar informat de les notícies de la FECV (tornejos, esdeveniments, cursos, notícies destacades de la Federació) disposem d’un grup de difusió de WhatsApp on et pots incorporar punxant en el següent enllaç (Enllaç de Invitacion al Grup de Notícies de la FECV)