Torneig mundial d’escacs per Internet per a equips escolars

toreo ajedrez internet

 

Torneig mundial d’escacs per internet per a equips escolars, que els seus dotze primers classificats disputaran la final presencialment en Dubái a la fi de març de 2021. La inscripció estarà oberta fins al pròxim 31 de maig. Poden participar tots els alumnes nascuts a partir de l’1 de gener de 2004. La plataforma de joc és Chess24.

La inscripció és gratuïta i es pot realitzar des d’aquest enllaç. Tota la informació disponible en la web oficial.

Podran participar joves nascuts amb posterioritat al 31 de Desembre de 2003 (qualsevol categoria de menors fins a Sub16 inclusivament).

Cada equip estarà format per: 7 jugadors titulars, 2 suplents.
S’inscriuran, a més: un capità (pot ser un jugador o una persona designada només per a aqueixa tasca) i un delegat adult responsable de l’equip al llarg de la competició. S’anima als centres al fet que la relació de jugadors i jugadores siga el més paritària possible.
Ritme de joc de les partides: Les partides es jugaran a un ritme de 20 minutos amb un afegit de temps de 10 segons per jugada realitzada i per a cadascun dels dos jugadors. Això es controlarà mitjançant un rellotge d’escacs online en cada partida. La duració mitjana d’una partida s’aproximarà als 60 minuts.