Tres normes de M.I. en el Open Internacional La Nucia

El Gran mestre ucraïnés Li Min Peng, amb 2554 punts de ELO FIDE es va imposar en el torneig, aconseguint 7 punts dels 9 en disputa. Li van acompanyar en el podi empatats a 7 punts també, el seu compatriota, el Mestre Internacional Egor Bogdanov, i en la tercera posició el Mestre FIDE alemany Benedikt Dauner

En el torneig es van aconseguir tres normes de M.I. el que supera els objectius esperats inicialment, atorgant un èxit afegit a l’organització de l’esdeveniment. És el cas del jugador alemany, Benedikt Dauner, el burundiano Ezra Paul Chambers i el jugador de la Comunitat Valenciana, integrant del Programa de Tecnificació de la FACV, Félix Ilinca.

En la clausura van entregar els guardons el regidor de l’Ajuntament de La Nucia, Pepe Cano Gallego, el president de la FACV, Emilio González Gómez i María Rodrigo Yanguas. L’esdeveniment ha comptat amb la col·laboració de la Diputació d’Alacant, la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de La Nucia.  Van participar en el torneig 89 jugadors, 30 d’ells titulats FIDE.

El llistat de premiats ha sigut el següent:

1r General Peng, Li Min
2n General Bogdanov, Egor
3r General Dauner, Benedikt

Categorias
1r S2000 Bascuñana Sánchez, Pablo
1r S1900 Yastrebova, Tatiana
1r S1800 Romero Barkouk, Ratllen
1a Femenina Galván Cipriani, Viviana
2a Femenina Harutyunyan, Gayane
1r Veterà Cámpora, Daniel
1r Local Muñoz Osete, Marcos

Veure Clasificacion