Triomf incontestable del FM Andrés Luque en el Torneig d’Escacs de la UPV

Ple de victòries del FM Andrés Luque Saiz en el Torneig d’Escacs de la UPV, celebrat el 24 de maig en les instal·lacions del Casal Avinguda de Tarongers-Universitat Politècnica. Van ser un total de 43 participants els qui van disputar un torneig on el protagonisme se’l va emportar el bon ambient i l’esportivitat, contanto amb una actuació impecable de l’arbitratge de l’AI Hernán Siludakis i el RA José López Palomar, qui a més és alumne de la UPV.

En opinió del seu organitzador, Jaime Gomar del Club d’Escacs Dama Roja, tant la diversió que es va reflectir les cares de jugadores i jugadors ben conegudes en el nostre àmbit, com en l’entusiasme dels qui participaven en un torneig per primera vegada, són símptoma del bon estat de les relacions establides entre la FACV i la UPV al juliol de 2023, que tantes alegries ha de brindar al nostre esport.

Agrair des d’ací el suport d’Héctor Esteban, director de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació, als docents i jugadors Jaime Lloret, del Club d’Escacs La Vila, i Julio Benítez, del Club de Escacs Ateneu Marítim, sense oblidar la generositat de Juan, president de la Falla Avinguda de Tarongers-Universitat Politècnica.

PREMIS

Federats
Alumnes

1° Luque Saiz, Andres
2° Aragon Gutierrez, Alejandro
3° Perez Estelles, Hugo

Docents

1° Sanchez Romero, Miquel Angel
2° Lloret Mauri, Jaime
3° Benitez Lopez, Julio

Personal

1° Penarrubia Blasco, Jose Alfredo
2° Saiz Sapena, Veronica
3° Arias Drake, Alberto Manuel

No Federats

Alumnes

1° Modroño Beires-Dies, Alberto
2° Vargas de Pablos, Juliol
3° Cebrián Sifre, Carles

Docents

1° Gomez-Barquero, David
2° Vico Bondía, Felipe
3° Domingo Ballester, Miguel

Femeni

1° Follana Albelda, Lucia

Veteranos

1° Llabres Xamena, Francesc Xavier

Classificació