Últimes notícies (IV) sobre inscripcions i seus dels Campionats Provincials

Cartel con piezas de ajedrez

 

En aquesta entrada anirem comunicant les novetats i temes més importants amb referència als Campionats Provincials, les seues seus i inscripcions:

  • (15/04/2021 – 18:00h) Vist el nombre de sol·licituds rebudes en la zona metropolitana d’Alacant habilitem una convocatòria de seu a Mutxamel (Carrer Verge del Pilar, 2) amb 30 places i la inscripció romandrà oberta fins a les 15.00 del divendres 16. Tramitem la sol·licitud de validació de la seua ELO i quedem pendent de l’aprovació per part de la FEDA. Habilitem per a Alcoi el mateix termini atés que hi ha sol·licituds pendents de tramitar i s’estan revisant les incidències. La seu Alacant s’aparellaran els enfrontaments en un únic grup. Com hi ha 8 jugadors d’Absolut i són necessaris més per al correcte aparellament en el sistema Suís se sumen als de Preferent.
  • (14/04/2021 – 14:00h) Després de la reubicació d’alguns jugadors en les noves seus anunciem, hi ha places disponibles en Petxina i Alzira. Silla completa el seu aforament i es tanca la inscripció. S’han alliberat una poques places en les altres seus.
  • (13/04/2021 – 19:05h) Seu nova a València, Club Ateneu Marítim (Carrer de la Reina 68), per a 2a Provincial. S’habiliten 40 places que permeten descongestionar Petxina. Les inscripcions es realitzen mitjançant l’aplicació  (altres gestions amb el formulari de contacte). Es jugarà dissabtes a la vesprada en les mateixes dates i horaris previstos.
  • (13/04/2021 – 19:00h) Seu nova en la població de Silla (Les Riberes 14) en el Club d’Escacs Silla per a categories Preferent, 1ª i 2ª Provincial.  Altres 30 places d’aforament disponibles, Es jugarà dissabtes a la vesprada en les mateixes dates i horaris previstos i les inscripcions es realitzen mitjançant l’aplicació.
  • (13/04/2021 – 18:55h) La seu del Club Escacs Alzira habilita els diumenges a la vesprada per a categoria 2a Provincial per a donar cabuda a les sol·licituds rebudes.  Temporalment es tanca la seu per a realitzar la separació.

i64 … Jugadors i resultats

 

mascarilla con texto recordatorioAnnexos Covid:  Interclubs | ProvincialsQüestionari Covid