Van finalitzar els Sub-16 en el Campionat d’Espanya: Silvia Doñate aconsegueix podi

Crònica des de Salobreña, Granada, per Carlos Martínez Piqueras.

El Campionat d’Espanya sub-16 arriba a la seua fi. Ha sigut el torneig amb major participació de la Comunitat Valenciana: un total de 10 jugadors.

Destaquem l’actuació de Silvia Doñate que amb 6’5 es va alçar com Sub-Campionat Femenina d’Espanya. A pesar que va tindre un començament complicat, Silvia va poder reposar-se de manera excel·lent i anar sumant punts fins a la ronda final, on una nova victòria li alçava amb el subcampionat. Magnífica actuació de Silvia.

També destaquem a Viviana Galván que en l’última ronda jugava contra Silvia. Viviana va jugar un bon torneig i sempre va estar jugant per taules de dalt. Guanyant l’última ronda hauria aconseguit també medalla.

grupo de jugadores valencianos

Marc Carbonell va tindre un revés en la ronda 2 però va aconseguir reposar-se i lluitar les partides, arribant a la setena ronda amb opcions d’estar en els llocs de medalles. Se li escape una partida que tenia molt de cara i això li va allunyar dels llocs més alts. No obstant això, el joc de Marc continuarà donant moltes alegries a la nostra comunitat.

Andrés Luque va finalitzar amb 5 punts, un gran jugador que va realitzar partides molt interessants i que sempre es va enfrontar en les primeres taules. El final del torneig no li va eixir i això li va fer empitjorar la classificació.

Lucía Follana va acabar amb 5 punts també, jugant partides a bon nivell i lluitant pels llocs de medalla que segur arribaran en un futur.

Jouke Duller va fer 4’5 punts i va jugar algunes partides molt bones. Se li van escapar alguns punts encara que va finalitzar amb dues victòries i el. 50% dels punts.

Tigran Movsisyan va finalitzar també amb 4’5 punts, anant de menys a més i pujant quasi 50 punts de Elo que mostren que va jugar amb jugadors forts.

Nieves Sanleón va fer 4 punts, en un torneig on se li van escapar alguns punts com a conseqüència de les dificultats de temps. No ha sigut el millor torneig, però Nieves té una projecció important que segur ens donarà moltes alegries a la comunitat.

David Doñate, que jugava una categoria per damunt de la seua edat, va finalitzar amb 3’5. De nou, algunes partides se li van escapar quan ja tenia molt d’avantatge i això li va fer no sumar un parell de punts més. Excel·lent actitud i bones partides de David.

Alberto Guerrero va finalitzar amb 3 punts. Encara que va tindre un començament complicat, amb bones posicions que no acabava de rematar, va fer un excel·lent final de torneig amb 3 de 4 punts possibles.

Des de la FECV, volem donar l’enhorabona per aquest subcampionat tan lluitat a Silvia Doñate i a tots els jugadors que han jugat a un gran nivell. Agrair també a les mares i pares l’esforç realitzat per a vindre als tornejos nacionals en aquest any tan difícil. Gràcies a tots i enhorabona.

i64 … veure classificació jugadors valencians

ganadora muestra su trofeo
Silvia Doñate muestra su trofeo junto a Francisco Cuevas