Vladyslav Larkin venç en l’I Open Esphouses Guardamar del Segura

El Mestre Internacional ucraïnés, Vladyslav Larkin, s’ha proclamat vencedor de l’I Open Esphouses Guardamar del Segura disputat entre el 4 i el 9 de setembre. Li va acompanyar en el podi, l’EL MEU georgià Nodar Lortkipanidze i l’EL MEU costa-riqueny Leonardo Valdés Romero.
A l’acte de lliurament de trofeus, va assistir la presidenta del club de Dama de Guardamar, Diana Quesada, l’alcalde de Guardamar José Luís Sáez Pastor, el Director Tècnic José Antonio Clement Gómez, el patrocinador del club, Andrius Cepkauskas, gerent de l’empresa immobiliària ESPHOUSES i la vicepresidenta, Ana Pastor Jordá en representació de la FECV.

Agrair el suport de l’Ajuntament de Guardamar, del patrocinador ESPHOUSES i la col·laboració per part dels hotels i establiments hostalers de Guardamar, ja que sense ells no haguera sigut possible la realització d’aquest magnifique Festival d’escacs ( Hotel Parquemar, hotel Guardamar, Hotel Llevant,Hotel Eden-Mar, Hotel Quino, Pensió Trinidad i Hostel Costablanca Explore)

… Veure Classificació