XVIII IBIDEM – IRT Sub 2300

BASES DEL TORNEIG

El torneig es disputarà a 7 rondes sistemàticament suís a la sala del Club d’Escacs Ateneu Pablo Iglesias-ELX (C/ José Javaloyes Orts 80-entl. ELX) els dies :
23 de juny: 1r ronda 16 hs, , 2n ronda 19 hs
24 de juny: 3r ronda 9 hs, ; 4t ronda 12 hs ; 5é ronda 17 hs.
25 de juny: 6é ronda 9 hs ; 7é ronda 12 hs.

El ritme de joc serà d’1 hora + 30 segons/jugada. El temps de demora admés abans de declarar qualsevol incompareixença serà de 30 minuts sobre l’horari previst.

El torneig serà avaluable a l’efecte de Elo FIDE i FEDA

Els sistemes de desempats previstos són, per aquest ordre:

1r Resultat particular
2n Bucholz FIDE menys pitjor resultat
3r Bucholz FIDE total

Podran disputar-ho exclusivament jugadors amb Elo FIDE per davall de 2300 punts a data d’inici.

Informació i inscripcions en gustavoagualdoni@gmail.com i en el telèfon 655 677 104.

La inscripció podrà efectuar-se de l’1 al 19 de juny. L’organització podrà acceptar inscripcions tardanes i, així mateix, es reserva 20 places.

Cobert l’aforament de la sala de joc es tancarà la inscripció. Es respectarà per rigorós ordre la d’aquells jugadors que hagen efectuat l’ingrés corresponent en el compte:

  • Banc Sabadell   ES68  0081 1017 6800 0105 1213

Els aparellaments s’elaboraran amb Swiss Manager i seran inapel·lables. Es publicaran en www.ajedrezelche.com

Cada jugador disposarà, a excepció de l’última ronda que és de disputa obligada, de 2 byes de ½ punt que haurà de sol·licitar a la sala de joc dirigint-se a l’àrbitre durant la disputa d’una ronda anterior.

Per a resoldre algun possible desacord amb una decisió arbitral es constituirà un Comité d’Apel·lacions amb tres titulars i dos suplents triats d’entre els jugadors del torneig. Qualsevol reclamació al mateix haurà de ser anunciada abans de la publicació de la següent ronda o, en el seu cas, de la classificació final.

Els participants en el torneig autoritzen la publicació de les seues dades personals en els diferents mitjans de comunicació que l’organització considere oportuns per a la necessària difusió de l’esdeveniment.

L’organització de l’esdeveniment serà a càrrec del Club Ateneu Pablo Iglesias Elx i Club Escacs Aspe. Col·labora l’Excel·lentíssima Diputació d’Alacant.

La inscripció en el torneig comporta l’acceptació de les presents bases.