XX Festival Internacional d’Escacs Grans Hotel Bali

Un any més i en les seues dates tradicionals de primers del mes de desembre, el Gran Hotel Bali de Benidorm, ens obri les seues portes per a celebrar aquest tradicional i popular Festival d’Escacs que va iniciar la seua marxa l’any 2002. Enguany celebrem la vintena edició dels nostres tornejos d’escacs.

Des dels seus orígens aquesta competició se la va denominar Festival ja que durant la seua celebració sempre hem tingut diferents competicions entorn del nostre esport favorit, els escacs, com són els tornejos suïssos individuals a ritme estàndard, els tornejos suïssos individuals a ritme llampec o blitz, els tornejos per equips de 4 jugadors, activitats paral·leles (simultànies, conferències, etc.), activitats que han fet les delícies dels aficionats.

Per al Gran Hotel Bali, per a la ciutat de Benidorm, per a la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana i la Federació Espanyola d’Escacs, però sobretot, per a qualsevol aficionat als escacs, aquest és un moment de l’any molt especial en el qual entre tots, amb un gran esforç, però sobretot per la generosa aposta de el Gran Hotel Bali i de el Club Esportiu Tossal de la Cala, es posa en marxa de nou aquest fantàstic Festival d’Escacs per a delit de tots els aficionats dels escacs mundials.

XX Torneig Internacional Open Grup A

En aquest grup poden participar tots els jugadors sense limitació per Elo i el torneig està configurat per a promoure l’obtenció de Normes FIDE. El torneig és avaluat per a Elo FIDE i Elo FEDA.

XX Torneig Internacional Sub-2000 Grup B

En el Grup B Sub-2000 participen jugadors amb menys de 2000 punts de Elo internacional FIDE. Els jugadors amb Elo FIDE igual o superior als 2000 punts han d’inscriure’s en el Grup A Open. El torneig és avaluat per a Elo FIDE i Elo FEDA.

XVII Torneig Noves Generacions Sub-14, Sub-12, Sub-10 i Sub-08

  • 1 al 3 de desembre de 2023
  • Classificatori Campionat d’Espanya
    per Edats FEDA
  • BASES
  • INSCRIPCIÓ

El XVII Torneig Noves Generacions és una competició individual que es disputa sistemàticament Suís i està dividida en 4 categories per trams d’edat, Sub-14, Sub12, Sub-10 i Sub-08. El torneig és avaluat per a Elo FIDE i Elo FEDA.

XIV Open Blitz Nocturn

No podia faltar a la cita el catorzé torneig d’escacs llampec nocturn del Festival d’Escacs del Gran Hotel Bali. El torneig es disputa en un sistema Suís i amb un ritme de joc 3 minuts + 2 segons per jugada per a cada jugador. El torneig no és avaluat per a Elo FIDE.

XIV Copa d’Espanya Equips

El torneig XIV Copa d’Espanya Equips de joves és un torneig avalat per la FEDA disputat per equips de 4 taulers. En aquest torneig participen jugadors dins de les categories per edats Sub-18, Sub-14 i Sub-12. Participen equips representant a un club d’escacs, o a un institut, o a un col·legi, o una escola esportiva municipal o qualsevol altra associació nacional o internacional. El torneig és avaluat per a Elo FIDE i Elo FEDA.