2n Festa De L’ Esport Femení València

L’Ajuntament i el OAM FDM de València amb la finalitat de continuar promocionant l’esport femení a la ciutat, celebrarà el pròxim diumenge 23 d’abril de 2023, en la Plaça de la Reina la2n Festa de l’Esport femení València 2023”.

La finalitat d’aquesta iniciativa és visibilitzar l’augment a la ciutat de València de l’esport femení dels últims anys, així com reconéixer el treball que s’està realitzant per part dels diferents clubs locals, federacions esportives, patrocinadors, administració, etc.

Es tracta d’una jornada de reconeixement públic que fomente la participació inclusiva i igualitària en l’àmbit de l’esport, no sols en l’àmbit de l’esport federat si no també en l’esport en edat escolar i l’esport per a tots/as.

Aquest esdeveniment que es vol organitzar amb la col·laboració de les federacions esportives, clubs esportius de la ciutat i altres entitats, comptarà amb estands de promoció, espais per a la pràctica dels diferents esports, escenari amb una zona per a classes multitudinàries, una zona habilitada per a xarrades, entrevistes, etc.

Durant l’esdeveniment que es desenvoluparà des de les 11.00 h fins a les 20.00 h, comptarem amb la presència d’esportistes d’alt nivell de la ciutat de València que s’han convertit en un referent per a les xiquetes que s’inicien en l’esport.

Per tot això, l’ajuntament us convida a participar en aquesta festa d’una forma activa mitjançant alguna acció de promoció, exhibició, o amb la presència dels vostres equips o seccions femenines.

Per a més informació, podràs posar-te en contacte amb JULIAN TAPIA,E-mail: jtapia@fdmvalencia.es Telèfon: 963548300 Ext-29124.