Èxit de Participació en el Curs d’Àrbitre Autonòmic FECV!

Un total de 50 aspirants han iniciat el Curs d’Àrbitre Autonòmic de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana que se celebra aquest cap de setmana, 8 i 9 de setembre, a la Sala València Origen dels Escacs 1475 situada en el Complex Esportiu La Petxina.

El curs impartit pel prestigiós Àrbitre internacional Hernán Siludakis, va comptar amb la presència en la inauguració del President de la FECV, Emilio Gónzalez, on es va dirigir als assistents per a donar-los la benvinguda i transmetre-li la seua experiència en l’àrea en el qual va ser per més d’una dècada president del Comité Tècnic d’Àrbitres. També va estar en l’acte inaugural el president del CTA entrant, l’Àrbitre Internacional, Néstor Echeverría, on va informar de qüestions tècniques pròpies de l’àrea, d’interés per als futurs àrbitres.

Segons el ponent principal, els alumnes han destacat per la seua enorme implicació i participació en el curs, on es va aprofundir a nivell teòric i conceptual en les lleis dels escacs, reforçant-les amb anàlisis de posicions i vídeos de situacions que es donen en el tauler, així com diverses experiències viscudes per tots els assistents al curs.

La següent cita serà el pròxim cap de setmana, però a causa de l’èxit de participació, i la temàtica tecnològica que s’abordarà, hem de canviar la seu per a un major aprofitament del temari. Per tant, el curs es realitzarà en el Complex Esportiu de Benimaclet, Carrer Balaciart s/n.