Rànquing FACV. Publicada la llista de maig de la FIDE

El mes d’abril s’han computat a la Comunitat Valenciana 15 tornejos vàlids per a ELO, tres massius, com són el Interclubs, Setmana Santa y el Campionat d’Espanya Escolar a Guardamar Semblant activitat no pot portar una altra cosa que un intens moviment del ELO en els nostres federats.
Començant pel rànquing absolut, Daniil Yuffa Meshcheryakov continua en la primera posició, aconseguint el seu màxim històric 2617.
En el femení, destaca la pujada de 36 punts de Rebeca Jiménez Fernández gràcies a la seua gran actuació en el Open Internacional de Setmana Santa.
En el Sub-18, el recent titulat, Maestro Internacional,Diego Macías Pino lidera el rànquing valencià amb molta diferència dels seus immediats perseguidors.
Pujada generalitzada de les primeres espases del Sub-16, sent Carlos Pardo el que encapçala la classificació.
En el molt disputat rànquing Sub-14 recupera el lideratge l’actual campió provincial Sub-18 d’Alacant, Pablo Sánchez Bascuñana (+15), seguit molt de prop d’Iker Herraiz Gómez (+24).
Un altre que recupera el lideratge, però en la categoria Sub-12, és Lucas González López. Mentres que la pujada de la categoria se l’emporta Beatriz Pardo Ruiz, en quasi 100 punts, fruit del seu gran acompliment en el fortíssim Open Internacional de Setmana Santa.
En el Sub-10 observem a diversos jugadors que entren per primera vegada al rànquing (Andrei Fedorov, Daniel Valiente i Álvaro de la Mà), aproximant-se al líder de la classificació, Julen Boluda Costa.
Recordem que cada associat pot consultar de manera pública el rànquing de cada club. A més, oferim la possibilitat que cada federat copie l’enllaç i el puga compartir.

Consultar Rànquing FACV

Consultar ELO FIDE