Rànquing FECV. Publicada la llista de març de la FIDE

Sense cap dubte una llista històrica la de març i al mateix temps molt esperada pels aficionats del món dels escacs. A partir d’esta llista s’executen totes les mesures correctives per a combatre la deflació que ha patit el *ELO en estes últimes dècades, i prometen que la deflació no torne.

Veurem com han afectat les citades mesures al rànquing dels nostres esportistes  i les rondes del *Interclubs de febrer que s’acaben de  computar.

Comencem!

Daniil Yuffa Meshcheryakov continua liderant el rànquing absolut de la FECV. Destaca una nova pujada de Diego Macías Pino (+7).

En el rànquing femení, la notícia principal és l’entrada en la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana de la jugadora olímpica Sarasadat Khademalsharieh.

En el Sub-18, Diego Macias continua liderant el rànquing. Dels molts progressos juvenils, ens decantem pel número 3 de la taula, Victor Salvador Buiza (+34), que continua amb el seu progrés i aconseguix un altre màxim històric en el seu rendiment competitiu (2266 ELO FIDE).

En el Sub-16, Víctor Tudela i Carlos Pardo capitanegen la categoria. A partir de la posició número 3 s’aprecien les noves mesures correctores.

En el disputat rànquing Sub-14, Guillermo Beneyto recupera el lideratge, seguit de Pablo Bascuñana i Iker Herráiz.

En el Sub-12, no hi ha canvis de posicions, Lucas González seguix al capdavant, acompanyat de Lorenzo Serna Puerto.

En el rànquing Sub-10,  Julen Boluda en el més alt i Alex Climent Alcón molt prop d’este.

En la franja de +50, poques variacions en les altures, sent la majoria lleugers descensos.

I per a finalitzar, en el +65, Ramón Oltra Caurín continua liderant.

Consultar Rànquing FECV

Consultar ELO FIDE