Circuit El gran salt. Nota de l’Organització

Nota de l’Organització

El passat 18 de febrer va arrancar en el Circuit “El Gran Salt-A Salina i jo amb estes grenyes” organitzat per AVAEI (Associació Valenciana d’Escacs Educatius i Inclusius), en col·laboració amb el col·legi Imagine Montessori School i La Pineda Surf de vela ràpid. La disputa de les seues 3 jornades determinaran els qui disputaran la gran final del mes de juny.
Segon torneig
Diumenge que ve 14 d’abril es viurà en Riba-Roja del Túria la segona de les jornades puntuables per a l’accés a la gran final. Es mesuraran centenars de joves amb una passió comuna, els escacs, i amb el desig d’arribar al Campionat d’Espanya d’Escacs per edats en l’horitzó. Els enfrontaments es dividiran en les categories sub 8, sub 10, sub 12 i sub 18.
Calendari del circuit
El d’esta finalitat de setmana serà el segon torneig del circuit. El suport de l’Ajuntament de Riba-Roja del Túria ha sigut fonamental per a la seua organització a més de fomentar activitats complementàries que convertixen a la localitat en l’epicentre dels escacs valencians durant la seua disputa.
La tercera cita serà a Albalat dels Sorells el dissabte 25 de maig. La gran final en el centre educatiu Imagine Montessori School està prevista per al pròxim 8 de juny.
I si vences el circuit…
Els qui aconseguisquen guanyar la final en cada categoria seran els que faran el gran salt als Campionats d’Espanya per edats que es disputaran en Salina el pròxim estiu. Véncer este circuit els permetrà representar a la Comunitat Valenciana amb una beca que cobrirà totes les despeses seues i de la persona adulta que li acompanye. Estes beques són una iniciativa única ja que fins ara totes les despeses eren a càrrec de les famílies.
Anima’t a participar
Pot ser que vulgues guanyar una plaça o solament vulgues divertir-te, però amb participar ja eixiràs guanyant. La idea d’este circuit és sumar experiència en escacs, més enllà de l’opció d’acudir als Campionats d’Espanya gràcies a l’esforç, eixa és la raó del circuit. Els tornejos estan enfocats com a festivals dels escacs.

Inscripcions
La inscripció es pot fer directament a través de la web de l’associació:  El cost de la inscripció al torneig és de 8€.

https://www.educacióescacs.org/categoria-producte/inscripcions/