Crònica de la Novena jornada del Interclubs. Tots els resultats.

No hi ha hagut grans sorpreses en la segona ronda de la fase pel títol i de la lluita per la permanència de Divisió d’Honor.

En Divisió d’Honor, fase pel títol, l’Andreu Paterna va guanyar amb folgança la seua trobada sobre ASSSA Enric Valor, igual que l’EVA Manises sobre Xeraco. Més justa la victòria del Silla Integrant Col·lectius sobre el Gambito-Benimaclet, i empat, la qual cosa podria constituir una xicoteta sorpresa en la jornada, del Benimodo sobre Vila-real.

En Divisió d’Honor, fase pel descens, els equips favorits no van passar cap sobresalt, guanyant les seues trobades per molta diferència. Els equips amb possibilitats per a aconseguir alguna de les dues places en disputa per a salvar la categoria són: La Vila (8 punts), Mislata (8 punts), Quart(8 punts) i Camp de Morvedre (7 punts). Dau l’atapeït de la classificació, està tot per decidir, senyal de molta emoció en el desenllaç del campionat.

Els líders de les categories en joc del Interclubs són els següents:

  • En Primera Autonòmica Ascens: Montolivet i Alcoi.
  • En Primera Autonòmica Descens: Mislata Lanjarón Discema B i La Ribera – Alberic
  • En Segona Autonòmica: Gambito-Benimaclet C, Silla – Integrant Col·lectius B i Xàbia.
  • En Primera Provincial: Utiel, Gambito Benimaclet E, Ribera Baixa – Algemesí i La Vila B.
  • En Segona Provincial: Alt Palància, Foment Gandia B i Capablanca Torrevieja.

Des de la Federació felicitem a Rafa Bayarri d’Alboraia, Dama Roja B i Albal per quedar-se campions en els seus respectius grups, aconseguint l’ascens, la qual cosa els converteix en equips de Primera Provincial en la pròxima edició del Interclubs. Durant la setmana publicarem els ascensos d’aquestes categories finals de Segona Provincial.

Tambien felicitar Dama Negra, Andreu Paterna D i Oliva B per quedar-se campions en els seus grups de Promoció.

.. Tots els resultats de la novena jornada del Interclubs