Final dels XLI Jocs Esportius d’Escacs

Del 14 al 16 d’abril es van disputar en el Gran Hotel Bali de Benidorm, les Finals Autonòmiques Sub 14 i Sub 16 dels XLI Jocs Esportius d’Escacs, amb els següents resultats:

En la categoria cadet, domini total de Víctor Salvador del C.E. Vila-real, que va guanyar en solitari amb 6 de 7 i un punt d’avantatge sobre els següents classificats, el segon amb 5 punts, per desempat va ser Víctor Tudela del C.E. La Vila i completant el podi, amb els mateixos punts, Pablo Cayón del C.A. Alaquás. Amb 4 han quedat classificades les 3 primeres femenines, per desempat la campiona autonòmica ha sigut Gayane Harutyunyan, de l’Andreu Paterna, subcampiona Encarna Guzmán, del C.E. Manuel Eduardo Pérez i tercera Anna Ceba, del C.E. Xeraco.

Veure Classificació Sub-16

Encara major va ser el domini del campió en aquesta categoria, Félix Ilinca (campió d’Espanya l’any passat), del C.A. Andreu Paterna, amb 6’5 de 7, seguit per Vlad Bercaru del C.A. Montolivet, que va ser de menys a més, amb una bona remuntada que li va permetre aconseguir el podi, i tercer, Lucas Deusa del Alaquás, únic a puntuar al campió. La campiona autonòmica femenina ha sigut Diana Quintana del ASSSA Enric Valor, subcampiona Agnes Nuñez, del Ribera Baixa i tercera, *Leyre Roldán, del Camp de Morvedre.

Veure Classificació Sub-14