Segona Jornada del Interclubs. Tots els resultats.

Des de la FECV volem agrair a tots capitans i representants de clubs, així com als àrbitres en línia de la gestió de com s’ha desenvolupat la jornada, els grups de WhatsApp de totes les categories i grups, la fluïdesa de la informació, així com la disponibilitat d’actes i resultats gràcies a la col·laboració i la comunicació global.

Més a baix deixem un enllaç directe als resultats de la segona jornada. Dels grups de la màxima divisió, volem destacar la victòria del reforçat Camp de Morvedre sobre el Mislata, sempre entre els favorits a estar a dalt, així com la del Vila-real sobre el Gambito-Benimaclet per la mínima. Dues disputadíssimes trobades, l’Andreu Paterna va guanyar a Castelló al Cercle Mercantil i manté el lideratge, així com de l’EVA Manises que es recupera de la setmana passada.

En el sud, a destacar la inflada victòria del Xeraco malgrat la derrota del primer tauler, que els posa líders per desempat, encara que no hi ha cap equip amb 2 victòries, a causa de l’empat del Silla i l’Enric Valor, la qual cosa pot qualificar-se com una sorpresa a causa de la joventut de la majoria de jugadors d’aquest últim equip. Victoria del Basilio que va competir també amb una plantilla repleta de joves a casa del Tabiya Alcoi. Finalment, victòria del Benimodo que colidera la divisió.

.. Tots els resultats de la segona jornada del Interclubs