Sobre el sistema de pagaments d’honoraris al col·lectiu arbitral

Des del començament d’esta temporada hem establit un calendari de pagaments. En automatitzar diversos processos comptables gràcies al pla de modernització i digitalització que ha començat a implementar-se des de l’any passat, hem aconseguit calendaritzar els pagaments i reduir de manera important diversos temps de gestió.

A partir d’esta temporada, estem enviant el justificant de despesa abans de 5 dies des de la finalització del torneig, i el pagament l’efectuem abans dels 7 dies de rebut el justificant firmat per l’àrbitre.

La nostra idea és continuar aprofundint el pla de modernització i digitalització per a continuar accelerant els processos de gestió. La següent meta serà que el justificant de despesa dels honoraris de l’àrbitre  es genere de manera automàtica en el vostre aplicatiu arbitral el mateix dia de finalització del torneig, i una vegada firmat per l’àrbitre s’envie a pagar.

Per a acabar us informem que el nou canal de comunicació administratiu és adm@facv.org, mentres que per a consultes tècniques referides al Comité, l’habitual, principalment el mòbil del secretari del Comité, Víctor Bellón Rocher (610 40 58 50). D’igual manera están a la vostra disposició la resta d’integrants del comité, José Vicente Camarasa i Néstor Echeverría.