A tots els representants de clubs i federats de la FECV

icono proceso electoral 2022

Després de la Resolució del Tribunal de l’Esport de la Comunitat Valenciana per la qual s’ordenava la repetició de la votació de l’estament de clubs per la circumscripció de València, aquesta Junta Electoral per unanimitat, va resoldre mitjançant Acord Expedient 30, el 30 d’agost de 2022 (publicat en la pàgina web d’aquesta FECV en l’apartat d’eleccions) modificació del calendari electoral per al compliment d’aquesta, que va ser aprovat per la Conselleria.

En aquest acord s’habilitava des del dia 5 de setembre fins al dia 15 de setembre les dates per a vot anticipat i s’acordava la votació presencial el dissabte 17 de setembre de 2022 de 10 a 13 hores en el Complex Esportiu La Petxina de València.

Per problemes amb l’aplicatiu, la Conselleria no ha pogut habilitar la sol·licitud de vot anticipat fins al dijous 9 de setembre de 2022. Pel que a partir d’aquest dia és quan els electors poden sol·licitar electrònicament el mateix. Així i tot, l’aplicatiu impedeix encara la petició de vot anticipat a aquells electors que van sol·licitar el mateix en les anteriors votacions.

Aquesta Junta Electoral es manté en contacte permanent amb Conselleria per a sol·licitar que se solucione aquest problema informàtic, perquè tots els electors puguen exercitar el vot anticipat. O bé que es donen solucions alternatives que permeten defugir el mateix.

Així mateix aquesta Junta es compromet amb tots, electors i federats a mantindre’ls informats del resultat d’aquestes gestions.

Atentament,

Junta Electoral FECV

 

 


ELECDEP (censos, calendari …)

Procés Electoral 2022